De plakfactor: waarom sommige ideeŽn aanslaan en andere niet

Voorkant
Bruna Uitgevers B.V., A.W., 10 mrt. 2015
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.
Waarom zijn broodjeaapverhalen zo hardnekkig en vergeten we alledaagse waarheden zo gemakkelijk? Hoe maakt een krant een kop die ervoor zorgt dat we door willen lezen? En waarom onthouden we complexe verhalen wel, maar complexe feiten niet?

Waarom floreren sommige ideeŽn van meet af aan, terwijl andere razendsnel ter ziele gaan? En hoe verbeter je de kansen van waardevolle ideeŽn? In De plakfactor leggen Chip en Dan Heath uit hoe je de kleefkracht van ideeŽn kunt versterken. Deze onmisbare gids laat zien dat ‘sticky’ ideeŽn hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen.

Dit boek gaat over een van de belangrijkste aspecten van menselijk gedrag en zal de manier waarop je ideeŽn overbrengt ingrijpend veranderen. De plakfactor is provocerend, onthullend en vaak verrassend grappig. Het onthult de cruciale principes van succesvolle ideeŽn en de strategieŽn om je eigen boodschap meer kleefkracht te geven.

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Overige edities - Alles bekijken

Bibliografische gegevens