De Post van den Neder-Rhijn: Bylagen, Volume 1

Voorkant
G. T. van Paddenburg., 1783
 

Geselecteerde pagina's

Overige edities - Alles bekijken

Veelvoorkomende woorden en zinsdelen

Populaire passages

Pagina 19 - Mog. in ftaat te ftellen, om over de merites van deefe foo importante faak , met volkomen kennis van al wat daar toe behoord , te cognosceeren , hebben Wy de eere hier by te voegen een gedrukt Exemplaar der voorfz.
Pagina 3 - Provincie conform de Handvesten , Privilegien en oude gebruiken , aldaar fteeds plaats gehad hebbende, te veranderen, en daar en boven ///. Stuk. A ' aan• aan ohs in onze qualiteit, vae' Erfftadhouder te oneneerrieride Eleetie der Burgcmeeiteren, Scheepenen, Thefauriers en Vroedfchapprn van U E.
Pagina 53 - Recht, niet alleen fe'dert twee en een halve eeuw in alle de Stadhouderlijke Époques erkend en geoefend, maar ook wel...
Pagina 54 - Ons zal worden overgelaten, en dat de effective werking, invloed en gezag, zoo onontbeerlijk ter bevordering van de algemeene belangens, en zoo plechtig voor Ons en Onze Nakomelingen aan deze Onze Waardigheid...
Pagina 3 - Febr. dezes jaars hebben gefchreeven en die door derzelver Gedeputeerden vervolgens aan ons is overhandigd i vernomen, dat UE.

Bibliografische gegevens