Limes atlas

Voorkant
Bernard Colenbrander
010 Publishers, 2005 - 208 pagina's
Atlas van de noordelijke grenzen van het Romeinse Rijk op Nederlands grondgebied, langs de grote rivieren, met historische en stedenbouwkundige informatie over de ontwikkeling van het landschap en de nederzettingen in de tijd daarna.
 

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Veelvoorkomende woorden en zinsdelen

Populaire passages

Pagina 205 - WAM, 1999. Building Programmes for the Lower Rhine Limes. The impact of the Visits of Trajan and Hadrian to the Lower Rhine.
Pagina 11 - GEŌNSP1REERD door de culturele, religieuze en humanistische tradities van Europa, die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van de universele waarden van de onschendbare en onvervreemdbare rechten van de mens en van vrijheid, democratie, gelijkheid en de rechtsstaat...
Pagina 50 - Loos - ondemamen aan het begin van de twintigste eeuw ondanks alles een poging "to appeal to the raw antique, to come to terms with ancient models and rejuvenate them in spite of the bulk of institutional...
Pagina 48 - De huisbodem was meestal iets in de grond ingegraven. De wanden van hei huis waren van zoden of vlechtwerk van lakken.

Bibliografische gegevens