Scrum: De revolutionaire manier om sneller, beter en flexibeler te werken

Voorkant
Maven Publishing, 29 jan. 2015 - 256 pagina's
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

Er is een revolutionaire nieuwe manier van werken die de wereld op stormachtige wijze verovert: Scrum. Managementgoeroe Jeff Sutherland ontwikkelde de Scrum-methode toen hij zag dat onze steeds complexere en snellere maatschappij vroeg om een andere manier van werken. De resultaten zijn fenomenaal: Scrum is inmiddels omarmd door bedrijven zoals Apple, Google, Facebook, Marktplaats, ING, Accenture en talloze internetstart-ups.

Aan de hand van vele meeslepende anekdotes over zijn ervaringen als gevechtspiloot en ondernemer, legt Sutherland uit hoe deze baanbrekende methode werkt. Scrum gaat uit van kleine teams die in korte 'sprints' werken en zich steeds kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dit zorgt voor een betere perceptie van tijd en vermindert onze behoefte aan controle, waardoor de productiviteit van teams omhoogschiet. Of je nu een raket bouwt, lesgeeft of een bruiloft organiseert: met Scrum breng je elk denkbaar project tot een goed eind.

 

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Inhoudsopgave

Gedeelte 1
Gedeelte 2
Gedeelte 3
Gedeelte 4
Gedeelte 5
Gedeelte 6
Gedeelte 7
Gedeelte 8
Gedeelte 13
Gedeelte 14
Gedeelte 15
Gedeelte 16
Gedeelte 17
Gedeelte 18
Gedeelte 19
Gedeelte 20

Gedeelte 9
Gedeelte 10
Gedeelte 11
Gedeelte 12
Gedeelte 21
Gedeelte 22
Gedeelte 23
Copyright

Veelvoorkomende woorden en zinsdelen

Over de auteur (2015)

†Jeff Sutherland is de grondlegger van Scrum en mede-auteur van het Agile Manifesto. Hij is opgeleid tot gevechtspiloot en ging meer dan honderd keer op missie in Noord-Vietnam. Na zijn tijd bij het leger werkte hij als onderzoeker aan de University of Colorado School of Medicine, waarna hij betrokken raakte bij databeheer en IT-ontwikkelsystemen.

Bibliografische gegevens