Orgaandonatie: waarom wel, waarom niet?

Voorkant
VBK Media, 30 okt. 2015
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

Aan de discussie over orgaandonatie zitten vele kanten. Wie overweegt orgaandonor te worden doet er goed aan zich af te vragen wat vůůr orgaandonatie pleit en wat er tegen is.

Aan de discussie over orgaandonatie zitten vele kanten. Hans Stolp belicht ze in zijn boek Orgaandonatie, waarom wel, waarom niet? Zo maken steeds meer ontvangers van een nieuw orgaan bijvoorbeeld duidelijk dat zij ook herinneringen en emoties van de donor meekrijgen, naast een donorhart of een donornier. En mensen die in coma liggen en orgaandonor worden, sterven op de operatietafel als de organen worden uitgenomen.

Orgaandonatie heeft dus heel wat meer ingrijpende gevolgen dan de overheid ons voorhoudt. Alles wat uitgaat boven het zichtbare en het materiŽle laat de overheid liggen. Als er al gesprekken of discussies worden gevoerd over orgaandonatie, dan ontbreekt de spirituele visie daarin stelselmatig. Het wordt hoog tijd ons af te vragen: wat pleit er eigenlijk vůůr orgaandonatie, en wat is ertegen?

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Bibliografische gegevens