Steeds leuker: Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven

Voorkant
VBK Media, 14 nov. 2017
De voordelen zonder de nadelen Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je - door het zetten van de juiste kleine stappen - je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wl hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn. Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen. Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. 'Steeds leuker' is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid. Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken. Anderen over soChicken 'Een positief online platform over het leuker maken van je leven.' - FLOW MAGAZINE 'Op soChicken.nl draait het om een 'simpel maar geweldig leven.' - TROUW

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

Gebruikersrecensie - Markeren als ongepast

Als je houdt van boeken die je inzichten geven in een mooi en waardevol leven, dan is Steeds Leuker van Jelle de perfecte aanvulling die alle andere boeken direct overbodig maakt, is mijn conclusie na het lezen van een recensie exemplaar. Het lijkt een eenvoudige, laagdrempelige en direct toepasbare samenvatting van De Alchemist, De Monnik die zijn Ferrari verkocht, De Moed van Imperfectie, en meer van dat soort, maar in tegenstelling tot die boeken laat Jelle je, met hier en daar een knipoog, zien hoe je direct vandaag concreet aan de slag kunt om je leven mooier, leuker en waardevoller te maken, zonder zich op n aspect te richten, maar het holistisch aan te pakken. Na het lezen van het boek heb je meteen zin om aan de slag te gaan en vraag je je af waarom je niet eerder begonnen bent. 

Gebruikersrecensie - Markeren als ongepast

Ik had de eer om een recensie-exemplaar van Steeds Leuker te mogen lezen, en dt maakte mijn leven al leuker. Jelle schrijft op een toegankelijke manier over handige tips die je leven in een handomdraai een stuk leuker kunnen (en zullen) maken. Steeds Leuker neemt je spelenderwijs mee door je eigen leven en vanzelf zul je tips in je achterhoofd houden waar je vroeger of later wat aan zult hebben. Ik wacht nu al met smart op een volgend boek van Jelle! 

Overige edities - Alles weergeven

Bibliografische gegevens