Alles is economie

Voorkant
Meulenhoff Boekerij B.V., 17 jun 2014
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

Op zoek naar antwoorden op grote levensvragen, reisden Gneezy en List de wereld rond om veldonderzoek te verrichten: van de voet van de Kilimanjaro tot aan de wijngaarden in CaliforniŽ; van het bloedhete Noord-India tot aan de gure straten van Chicago; van de†scholen in IsraŽl tot aan de bestuurlijke vergaderzalen van de grootste bedrijven ter wereld.

Hun revolutionaire onderzoeksmethodes leiden tot onthullende en soms verbijsterende ontdekkingen over hoe menselijke motieven ťcht in elkaar zitten. Het zal de manier waarop wij actie ondernemen en nadenken over grote ťn kleine problemen drastisch veranderen. Bovenal toont dit boek ons hoe fascinerend en leuk economie kan zijn, en hoe het ons dagelijks leven raakt.

In Alles is economie boeien Gneezy en List de lezer met hun aanstekelijke stijl en kleurrijke verhalen, en werpen ze licht op een aantal economische en† sociaalpsychologische vraagstukken.

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Bibliografische gegevens