Gevaarlijke flirt

Voorkant
Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij, 5 mei 2011 - 285 pagina's
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.
Carlos Fuentes is een jongen van zeventien die alles uit het leven wil halen wat erin zit. In Mexico, waar hij twee jaar heeft gewoond, was hij lid van een street gang. Zijn moeder heeft geregeld dat hij weer terug is in Amerika, waar ook zijn broer Alex studeert. Carlos moet er naar school helemŠŠl niet iets wat hij zelf in gedachten had en erger nog: deelnemen aan een programma voor probleemjongeren. En dan komt hij ook nog te wonen bij het gezin van een docent die van hem verwacht dat hij zich houdt aan de huisregels. Dan wordt hij verliefd op Kiara, de nogal brave dochter des huizes. Een meisje dat heel anders is dan alle meiden die hij tot nu toe heeft gekend. Ondanks de grote verschillen tussen Carlos en Kiara is de aantrekkingskracht tussen hen niet te missen
Maar is Carlos bereid haar veiligheid in gevaar te brengen in ruil voor het soort leven waarvan hij nooit heeft durven dromen?

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Bibliografische gegevens