Over Zoeken naar boeken met Google
Overzicht
• Ideeën en meningen
Algemene hulp

Partnerprogramma
Voor uitgevers en auteurs
Nu aanmelden
Hulp voor partners

Bibliotheekproject
Overzicht
Bibliotheekpartners
Hulp voor bibliothecarissen

Ideeën en meningen

Marco Ghezzi, algemeen directeur van Apogeo
"Zoeken naar boeken met Google is een geavanceerde technologie en marketingpartner in één", aldus Ghezzi. "Het technische voordeel ligt in het feit dat het boek zelf nu doorzocht kan worden. Het marketingvoordeel houdt in dat we nu nieuwe lezers kunnen bereiken."

Paul Manning, adjunct-directeur boekverkoop voor Springer
"Zoeken naar boeken met Google is een van de eenvoudigste en beste online marketingmiddelen."

Dr. Matthias Wahls, manager bedrijfsontwikkeling van Brill
"Dankzij de digitalisatie van alle titels uit onze fondscatalogus via Google kunnen we onze prestigieuze catalogus wetenschappelijke titels naar het bureaublad van onze doelgroep brengen. Door dit initiatief kunnen onze wetenschappelijke auteurs blijven profiteren, omdat de informatie over hun werken wordt verspreid naar collega's en naar het grootst mogelijke publiek."

Eduardo Mirón, algemeen directeur van RIALP
"Dit is een fantastisch en gratis marketinghulpmiddel dat ervoor zorgt dat onze boeken de grootst mogelijke zichtbaarheid genieten."

Michel Valensi, oprichter van Editions de l'Eclat
"Op de vraag 'Welk boek zou je willen meenemen naar een onbewoond eiland?' zou ik willen kunnen antwoorden: Zoeken naar boeken met Google... omdat binnen de immense zee aan informatie die online beschikbaar is, Zoeken naar boeken met Google een eiland is waarop men op adem kan komen. Via Zoeken naar boeken met Google kan men niet alleen boeken terugvinden, maar ook hun auteurs en uitgevers, de boekwinkels waar ze worden verkocht en zelfs de bibliotheken waar ze worden uitgeleend. Dit is zowel een stap terug als een sprong voorwaarts in de toekomst!

Michelin Travel Guides, Christian Delhaye, mondiale adjunct-directeur
Michelin wil zijn reisgidsen voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Dankzij Zoeken naar boeken met Google zijn naast de gedrukte versies bijna 300 reisgidsen in 4 talen (Frans, Engels, Spaans en Italiaans) online beschikbaar. Voor reisgidsen van Michelin maakt Zoeken naar boeken met Google de zoek- en koopervaring gemakkelijker, zowel in de boekwinkel als online.

©2011 Google - Startpagina - Over Google - Privacybeleid